پالمرز با فرمولاسیون کره کاکائو
پالمرز با فرمولاسیون کره کاکائو

شناخته شده‌ترین برند حاوی کره کاکائو خالص

با بیش از یک قرن تجربه برای مراقبت از پوست بدن

درخت کاکائو در حاشیه‌های خط استوا می‌روید. میوه‌های این درخت دانه‌های بزرگی در غلاف سبز رنگ هستند که هر غلاف در برگیرنده 30 الی 40 دانه کاکائو می‌باشد. پس از این‌که دانه‌های کاکائو را خشک می‌نمایند، فرآیند تخمیر و برشته کردن بر روی آن‌ها صورت می‌گیرد که نهایتأ پس از انجام مراحلی، عصاره تغلیظ شده خالص و کرمی شکل کاکائو از دانه‌ کاکائو استخراج می‌گردد.

پالمرز با فرمولاسیون کره کاکائو
پالمرز با فرمولاسیون کره کاکائو

فوائد کره کاکائو :

  • در تماس با پوست بدن ذوب می‌گردد (همانند شکلات که در دهان آب می‌شود) و بعد از زمان کوتاهی به راحتی در لایه اپیدرم نفوذ می‌کند. این ویژگی کره کاکائو را به مناسب‌ترین و مؤثرترین عامل طبیعی رطوبت‌رسان برای پوست تبدیل کرده است.
  • آهسته و پیوسته به اعماق اپیدرم نفوذ کرده و موجب بالا رفتن ظرفیت نگهداری آب از طریق افزایش حجم (NMF) می‌شود، هم‌چنین باعث تقویت لایه هیدرولیپیدی (HLF) می‌گردد.
  • منافذ پوست را مسدود نمی‌کند، لذا مانع تنفس پوست نمی‌شود.
  • یک آنتی اکسیدان قوی، مغذی و مرطوب‌کننده پوست است.
  • پوست را نرم و هموار نموده هم‌چنین التهابات پوستی را تسکین می‌دهد.
  • ماندگاری رایحه آروماتیک کره کاکائو بر روی پوست، حس خوشایندی در مصرف کننده ایجاد می‌کند.
محصولات کره کاکائو پالمرز
محصولات کره کاکائو پالمرز

مواد مؤثر موجود در سبد محصولات کره کاکائو پالمرز :

  • ویتامین E، یک آنتی اکسیدان پایه‌ای و ضروری برای حفظ سلامت پوست است که از غشای سلول‌ها در برابر فرآیند اکسیداتیو محافظت می‌کند.
  • شی باتر، یک منبع طبیعی سرشار از ویتامین A و E که برای تغذیه و نوسازی اپیدرم ضروری است.
  • گیاه سنتلا اسیاتیکا (گیاه آب بشقابی) که موجب نوسازی سلول‌های لایه ژرمینال و ترمیم ماتریکس درم می‌شود. (از طریق تحریک فیبروبلاست جهت افزایش سنتز کلاژن و الاستین)
  • مولکول انحصاری “بیو-سی الاست” مختصراً توسط گروه علمی PALMERS ابداع شده و نقش قابل توجهی در ترمیم درمیس دارد.
  • عصاره آرگان (طلای مایع)، مرطوب‌کننده، شاداب‌کننده، و مغذی پوست است که موجب ترمیم و نوسازی سلولی می‌شود.
  • عصاره بادام شیرین، پرو ویتامین طبیعی محسوب شده و دارای مقادیر توجهی از اُمگا 9 و اُمگا 6 می‌باشد.

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.